IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скандал: И Мис Вселена България остава без корона

26 март 2018 06 10

Николета Тодорова разкри слухове за корупция на форума

Снимка: Мис Вселена

Снимка: Мис Вселена

Скандалите с родни конкурси продължават, а още една победителка ще трябва да върне короната си. Това е Николета Тодорова, която представи страната ни на конкурса за красота Мис Вселена в Лас Вегас миналия ноември.

Това бе решено на извънредно заседание на агенция „Бок Стар Моделс“ – официален представител на марките Мис Свят и Мис Вселена за България с лицензиант – Страхил Гановски, пише „Монитор“.
Причина за това стана изказване от страна на Тодорова, според която редица форуми за красота тук и зад граница са корумпирани, като участнички в тях си купуват титлите.

„Повечето конкурси у нас функционират на този принцип. И по света е така, дори с Мис Вселена, който се провежда ежегодно в Америка“, обясни Николета пред bTV.

„Ще отнеса въпроса в съда“, категоричен бе Гановски, който определи твърдението на модела като „опит за пиар“.

„Момичетата са следени нонстоп от организаторите на терен в Щатите. Смешно е твърдението, че при такава непрекъсната охрана, при постоянните им ангажименти, някоя може да си изтъргува мястото“, допълни още лицензиантът на форума у нас.

Самата Тодорова разкри пред изданието, че няма претенции да задържи короната при себе си. Определи отнемането ѝ обаче като „безпричинно“.

„Неведнъж съм казвала, че аз лично никога не съм се спречквала с подобни проблеми в работата ми с въпросната агенция. Категорично заявявам, че не съм плащала нито кеш, нито с тялото си, за лентата и короната. Това, което ги вбеси е, че съм изказала своето мнение. Държа да отбележа, че то е точно това – лично мнение, основано на истории, които съм чувала. Самата аз не съм присъствала на опит – успешен или не – за корупция на конкурс. Фактът, че се стигна до това за мен безпричинно отнемане на короната, ме води към мисълта, че „гузен негонен бяга“, обясни още 19-годишната Тодорова.

Тя ни представи на конкурса Мис Вселена, след като стана ясно, че първоначално посочената Мира Симеонова не е навършила необходимата за явяване на конкурса 18-годишна възраст.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари

( преди 6 години )
Гледах предаването и се чудя какво толкова каза,че да я съдят.Тука влиза в сила поговорката:Гузен,негонен бяга.Момичето с нищо не е уронило престижа на така наречените пародии на конкурси у нас.Смешни са в жалките си опити да си намерят изкупителна жертва.Това се случва на момичетата,който нямат богати тъпкачи зад гърба си.ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ,НАЛИ?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар